Goldi - Ansigtspleje

Goldi er en komplet hudplejeserie der indeholder salte og mineraler fra Det Døde hav - saltene og de mere end 60 forskellige mineraler, man finder i Det Døde Hav, er med til at skabe de helt unikke og yderst gavnlige hudplejeprodukter og så er de UDEN; Parabener, Mineralsker Olier og Alkohol.

 

Det Døde Hav, har et højt saltindhold på over 30% hvilket er ca. 10 gange så meget som i almindeligt havvand. Mudderet i Det Døde Hav indeholder høje koncentrationer af mineraler.

Der findes mere end 60 forskellige mineraler, hvoraf de 21 er helt unikke og kun findes i Det Døde Hav. Af de Høj koncentrerede mineraler kan nævnes: Magnesium, Kalium, Jern og Calcium og Brom. På grund af den meget begrænsede plantevækst omkring søen, findes der kun ganske lidt (nærmest ingen) pollen eller plantesporer og dermed ingen forurening i de ingredienser der bruges fra Det Døde Hav.

 

Det Døde Hav har siden oldtiden været kendt for sine terapeutiske virkninger - i dag er fakta både dokumenteret af forskere og kemikere - Det Døde Hav har en gavnlig effekt på hudsygdomme og lidelser.


{{amount}}